Crnica dočekuje Novo vrijeme

10.4.2022. 22:43:22

U četvrtak u 18:00 sati igra se zadnje kolo regularnog dijela prvenstva. Sve utakmice igraju se u isto vrijeme, a MNK Crnica u zadnjem kolu na Baldekinu dočekuje svog starog rivala MNK Novo vrijeme iz Makarske. Nakon fantastičnih proljetnih rezultata Crnica želi s pobjedom ući u doigravanje. Na drugoj strani će biti momčad protiv koje je Crnica odigrala mnogo velikih utakmica, a ni ovoga puta nebi smio izostati spektakl. Četvrtak 14.4. dati će nam odgovore tko kreće sa koje pozicije. Za sada se samo zna da u drugu ligu ispada Alumnus i da Šibenik 1983 ide u dodatne kvalifikacije za popunu PRVE HMNL. U zadnjem kolu se sastaju:

MNK CRNICA - MNK NOVO VRIJEME
MNK OLMISSUM - MNK SQUARE
MNK FUTSAL PULA - AFC UNIVERSITAS
HMNK VRGORAC - MNK ŠIBENIK 1983
MNK ALUMNUS - MNK FUTSAL DINAMO

Po ljestvici i po parovima sve je jasno. Analiza je mnogo, ali kombinacija još više. Stoga ostavljamo onima koji  žele da sastavljaju kombinacije. Crnica ima svoj cilj, a to je pokušati pobijediti u zadnjoj utakmici, a pobjeda će sigurno  donijeti najbolji mogući plasman. 

Stoga, u četvrtak u 18:00 sati na tribine pozivamo sve prijatelje kluba, ljubitelje futsala i simpatizere za uživaju u pravom događaju i da podrže Crnicu na putu do pobjede.