CRNICA DOČEKUJE JESENJE

25.10.2018. 13:43:20

U četvrtom kolu Prve hrvatske malonogometne lige Crnica na Baldekinu dočekuje momčad iz Krapine MNK Jesenje. Radi se o starim znancima i klubovima koji su prije dvije sezone u kvalifikacijama za ulazak u Prvu ligu vodili veliku borbu u kojoj je Crnica izašla kao pobjednik. U ovoj sezoni Crnica i Jesenje još nemaju pobjedu, a četvrto kolo je pravi trenutak za Crnicu kad bi se to trebalo dogoditi. Početak sezone šibenskoj momčadi donio je itekako težak raspored pa rezultat iz prva tri kola u vidu dva neriješena rezultata i jednog poraza ne možemo gledati negativno. Utakmice koje dolaze trebale bi biti temelj za dobar rezultat u ovoj sezoni. Crnicu i dalje prati peh s ozljedama te i u ovoj utakmici Mladen Perica Štrla neće moći računati na ozljeđene igrače Antu Mijata, Marinka Šamiju, Sašu Subotića i mladog Tonćija Ljubića. Izostanak navedenih igrača stvara određeni hendikep u rotaciji i kvaliteti igre, ali do sada će to kompeziralo fanatičnom borbenošću pa se nadamo da će tako biti i ovoga puta. 
Crnica se protiv Jesenja istrčati u sastavu: Radaj, Mišković, Marčić, Vukičević, Niko Škugor, Ivan Škugor, Alen Protega, Dragan Vuković (kap.), Perić i Radić.
Ova vrlo bitna utakmica za Crnicu igra se u subotu 27.10. u 20:30 sati u SD Baldekin, a voditi će je riječko-istarska sudačka četvorka u sastavu: J. Dujmić, S. Soldatić, S. Lukin i S. Lončarić. Delegat susreta je V. Romić iz Otočca.

Još jednom pozivamo sve prijatelje i navijače kluba da subotnju večer provedu na Baldekinu i pomognu Crnici da se domogne prve prvenstvene pobjede!

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr; video & foto naši tići & lovunasunce