CRNICA DOČEKUJE BROĐANE

7.12.2018. 9:03:18

CRNICA DOČEKUJE MNK "BROD 035" NA BALDEKINU

Večeras u 20:00 sati na Baldekinu MNK "Crnica" dočekuje MNK "Brod 035" iz Slavonskog broda. Uz to što je ova utakmica izuzetno važna za šibenske malonogometaše jer pobjeda znači da će ostati zacementirani u samom vrhu, utakmica ima i povijesni značaj jer Crnica po prvi put u svojoj povijesti igra utakmicu u direktnom televizijskom prijenosu i to na "Arena sport 1". Dodatni je to motiv da momci Mladena Perice dokažu svoju neospornu vrijednost i uzmu toliko željena tri boda. Trenutni položaj na ljestvici govori da je Crnica sa 16 bodova na diobi trećeg mjesta sa dubrovačkim Squareom, dok je Brod 035 na devetom mjestu sa 8 bodova. Bez obzira na položaj na ljestvici  imena igrača u momčadi iz Slavonskog broda pozivaju na maksimalnu ozbiljnost i angažman jer u ovoj utakmici pobjeda se može ostvariti samo pravim pristupom. Crnica večeras  može računati na svoj kompletan sastav, osim već dugo ozljeđenog Mijata pa će šibenska momčad istrčati u sastavu: Mišković, Radaj, Marčić, Vukičević, N. Škugor, I. Škugor, Subotić, Protega, Jelovčić, Vuković (kap.), Ljubić, Šamija, Perić, Radić. 
Utakmicu će voditi međunarodni sudački tim u sastavu: S. Tomić (Zagreb), B. Stanić (Zagreb), M. Blažin (Zagreb) i T. Solenički (Jastrebarsko). Delegat susreta je gosp. Vojko Aladžić (Rijeka).
Prije samog početka utakmice zajedno sa igračima na teren će izaći najmlađi članovi škole futsala MNK Crnica te će ih gledatelji moći pozdraviti pljeskom. Pozivamo sve naše simpatizere da u što većem broju posjete Baldekin i podrže nas u ostvarenju važne pobjede.