CRNICA - TORCIDA | optimizam pred važnu utakmicu

2.12.2022. 22:13:13

U sedmom kolu Prve HMNL Crnica na Baldekinu dočekuje Torcidu. Utakmica ima veliku važnost, a pobjeda Crnici donosi proboj na drugo mjesto na ljestvici. U najavi dvoboja jedan od važnijih igrača Bruno Žilić i trener Mladen Perica bili su vrlo optimistični.

Bruno Žilić:
Sigurno da nas očekuje  jedna teška utakmica protiv momčadi Torcide koja igra jako dobro i pokazali su se svima dosad kao tvrd orah. Vjerujem da uz naš pravi pristup i domaći teren ni rezultat neće izostati. 


Mladen Perica: 
Igramo protiv novaka u ligi koji nas jako dobro pozna s obzirom da su im glavni igrači Repić i Bilić naši dojučerašnji igrači. U prvih šest utakmica pokazali su da su dobra momčad i ova utakmica je veliki izazov za nas. Rezultaski smo u jako dobrom ritmu, visoko smo pozicionirani te nas u ovom dvoboju zanima pobjeda jer ona bi nas učvrstila u samom vrhu tablice i bila bi potvrda našeg dobrog rada.Utakmica se igra u subotu u 19:00 sati u SD Baldekin, a suditi će ih splitsko - zadarski sudački par Vedran Babić i Mateo Šimunov, uz asistenciju Šibenčanina Ante Šubića i Hrvoja Klarića. Kontrolor suđenja je Ivan Novak iz Varaždina.