Copić i Štrla | Idemo po pobjedu!

24.3.2023. 9:04:57

Večeras u 19:00 sati na Baldekin dolazi Futsal Dinamo. Dovoljna je to pozivnica svim gledateljima da nakon zadnja dva spektakla na Baldekinu protiv Pule i Olmissuma dožive i treći koji ne treba posebno najavljivati. U prvom dijelu sezone Crnica je uspjela pobijediti zagrebačke modre u zagrebačkom Domu sportova, a pobjeda Crnice  u ovom susretu poravnala bi jednu i drugu momčad bodovno. 
Nakon poraza od Torcide u prošlom kolu u momčad Crnice vraća se Bruno Žilić, dok bi se Wallysson trebao oporaviti od ozljede. Crnica će sigurno nastupiti bez Katuše i Kneževića te požutjelog kapetana Dragana Vukovića.

Utakmicu su za klupsku web starnicu najavili trener Mladen Perica i Jure Copić:

Jure Copić:
Večeras nas očekuje jako teška i zahtjevna utakmica protiv ekipe Futsal Dinama koja drugi dio sezone igra odličan futsal. Međutim, mi smo jako motivirani, vjerujemo u svoju kvalitetu koju smo puno puta ove sezone prezentirali i "bacat ćemo se na glavu" da sva tri boda ostanu na Baldekinu.

Mladen Perica:
Utakmica je veoma važna za oba protivnika. Moja momčad je ove sezone mnogo puta pokazala da zna igrati utakmice protiv dobrih momčadi kao što je Futsal Dinamo i to mi ulijeva vjeru da ćemo večeras dati sve za pobjedu. Pozivam sve gledatelje da dođu na Baldekin i uživaju u jednoj vrhunskoj utakmici.