Copić i Knežić novi igrači Crnice

13.7.2022. 15:49:08

Nakon dolaska Žarka Luketina u redove Crnice, Uprava kluba radi na novim igračima koji će osvježiti krvnu sliku ekipe, a dvojica novih igrača spadaju u tu kategoriju. Novi igrači Crnice su 24-godišnji Jure Copić i 27-godišnji Nenad Knežić. Radi se o domaćim  dečkima koji će sigurno osnažiti konkurenciju u visokim ambicijama za novu sezonu. 

Jure Copić, iako nikad nije do sada igrao za Crnicu, dijete je kvarta Crnice i u svoj klub dolazi iz Futsal Gorice. Radi se igraču rođenom 1998. godine, a njegova futsal biografija je zbog uspješnog studiranja u Zagrebu uglavnom vezana za klubove sa navedenog područja. Copić je vrlo uspješno nosio dres Novog Marofa gdje je u jednoj sezoni zabio čak 27 pogodaka, nepunu sezonu odigrao je u prvoligašu Alumnusu, a u netom završenoj sezoni u prvo mjesto Futsal Gorice ugradio je svoj doprinos sa 10 pogodaka. 
Za klupsku web stranicu Jure je izjavio: "Crnicu pratim godinama jer ipak sam kao dijete živio s klubom i neopisiv je osjećaj doći kući nakon nekoliko lijepih zagrebačkih godina. Dat ću sve od sebe za ovaj dres i za promociju i uspjehe kluba."
Juri želimo mnogo sreće i uspjeha u novim izazovima.


Nenad Knežić, svim ljubiteljima futsala dobro je poznato ime. Radi se o igraču rođenom 1994. godine, a zadnje godine svoje karijere proveo je igrajući za MNK Šibenik 1983, gdje je dao golem doprinos u klupskom napretku prema Prvoj HMNL. Početkom ove kalendarske godine doživio je tešku ozljedu od koje se oporavio te se trenutno nalazi u fazi intezivnog trenažnog procesa. Radi se o igraču koji sigurno može predstavljati dobro rješenje u viziji Mladena Perice. 
Za klupsku web stranicu Knežić je izjavio: "Nakon razdoblja provedenog u MNK Šibenik 1983 osjetio sam da je trenutak za novi korak i želja mi je bila doći u MNK Crnicu i nastaviti s prvoligaškim futsalom. Zahvaljujem ljudima u Upravi na povjerenju, moja teška ozljeda je prošlost te sam siguran da ću iz teškog razdoblja izaći još jači i pomoći klubu u ostvarenju dobrih rezultata."
Neni želimo sve najbolje u našem klubu!


S navedenom dvojicom igrača ojačana je konkurencija u ekipi, a za pravi naboj i ostvarenje ciljeva konkurencija je itekako važna. Uz sve to intencija je da u klupskom kadru bude sve ono najbolje što šibenski futsal može ponuditi te smo sretni da su navedeni igrači postali dio svlačionice Crnice. Također, na početku priprema treninzima kluba priključiti će se još neki mladi igrači iz domaćeg bazena koji će se nastojati nametnuti stručnom stožeru i izboriti svoje mjesto u ekipi.

Uz navedeno u narednim danima u svlačionicu Crnice trebalo bi stići jedno veliko pojačanje koje će momčadi dati novu dimenziju. Trenutno su pregovori primakli samom kraju te se nadamo potvrdi transfera vrlo brzo.