BROD 035 GOSTUJE NA BALDEKINU

8.3.2018. 13:11:46

Nakon sjajne igre i gostujuće pobjede nad Uspinjačom u Zagrebu momčad Crnice dočekuje MNK Brod 035 iz Slavonskog broda. Utakmica je na rasporedu u subotu u 19:00 sati, a to je zaista prava prigoda da momčad pruži dodatne napore, uknjiži nova tri boda i na taj način potvrdi sjajnu zagrebačku pobjedu protiv "žute podmornice". Protiv Uspinjače Crnici je nedostajao trio Vuković, Vukičević i kapetan Mijat, a zaista su male šanse da je bilo tko od trojice oporavi i bude spreman za subotnju važnu utakmicu. Klupa Crnice je zbog ozljeda itekako kratka jer zaista nitko nije mogao zamisliti da će se takav peh dogoditi trojici igrača odjednom. Ali kao i u Zagrebu, tako i u Šibeniku u subotu nema plakanja jer igrača je dovoljno, svi oni koji uđu na teren moraju dati svoj maksimum i obol dobrom rezultatu. Momčad MNK Brod 035 je itekako opasna. Prije dva kola na domaćem terenu porazili su MNK Split Tommy i skinuli ga s liderske pozicije što dovoljno govori da se radi o pravoj momčadi. Imena Bundavice, Mirkovića i ostalih igrača Broda dovoljan su argument za respekt, a kad se sjetimo utakmice iz prvog dijela prvenstva u Slavonskom brodu onda momčad Crnice ima još veći motiv za revanš s obzirom da je tu utakmicu izgubila u zadnje dvije minute preokretom domaćina. 

Dvoboj Crnice i Broda 035 voditi će splitski suci: Andrej Topić (Solin), Vedran Babić (Split), Miloslav Šimac (Split) i četvrti sudac Mateo Šimunov (Zadar). Delegat susreta je Branko Kurtaj (Šibenik).

Pozivamo sve gledatelje i simpatizere futsala da u subotu u 19:00 dođu na Baldekin i podrže Crnicu na putu ka sedmoj prvenstvenoj pobjedi!

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr