Borba za veliko finale | CRNICA - NVA

8.12.2021. 23:04:44

U petak i subotu Pula je centar futsala u Hrvatskoj. Četiri najbolje  momčadi u kupu došli su do final four-a i sve četiri imaju pravo sanjati da dođu do velikog trofeja. Neki momčadi su unaprijed favorizirane, od nekih se očekuje da mogu do trofeja, a neke su spremne iznenaditi. Upravo to je draž sporta, a posebice futsala koji je personifikacija za iznenađenja. 
Crnica u Pulu putuje puna samopouzdanja na krilima dobrih rezultata u zadnje vrijeme, a trener Mladen Perica ima na raspolaganju kompletan kadar koji mu je na raspolaganju. U najavi polufinala kupa Mladen Perica je za klupsku web stranicu izjavio: "Dolazimo u Pulu sa velikim zadovoljstvom i sretni smo što ćemo biti dio tako velike pozornice. Sigurno ne dolazimo sa bijelom zastavom, vjerujem u moju ekipu i zajednički dogovor. U finišu jesenskog djela prvenstva drastično  smo popravili formu i to nam je dodatni motiv da vjerujemo da možemo pobijediti svakoga."
Utaknica Crnica - Novo vrijeme u kojoj je Crnica službeno domaćin igra se u petak u 20:00 sati u SD Mate Parlov u Puli. Drugi polufinalni dvoboj Olmissum - Square igra se istog dana, u ranijem terminu u 16:00 sati.