Antonio Perić | Na Gripe idemo po tri boda

3.2.2023. 22:43:04

Utakmicu na splitskim gripama između AFC Universitas i MNK Crnica najavili su trener Mladen Perica i jedan od bitnijih igrača Antonio Perić. Kao što je poznato utakmica se igra u subotu u kasnijem terminu od 21:00 sati, a svi ljubitelji futsala u Šibeniku moći će je popratiti na livestreamu na stranicama domaćina.

Antonio Perić:
Naše utakmice  protiv Universitasa  uvijek su  izjednačene pa tako smatram da ce biti i ova koja nas čeka. U Split sigurno idemo po pobjedu nakon dva poraza. Ovaj tjedan smo naporno trenirali i  atmosfera na treningu je odlična. Naše je da sutra na terenu pružimo sve od sebe i smatram da u tom slučaju pobjeda neće doći u pitanje.

Mladen Perica:
Čeka nas utakmica od izuzetne važnosti za oba protivnika. Nama pobjeda donosi izuzetno mnogo jer nas opet lansira u sam vrh. Cilj nam je da nakon dva poraza na otvaranju drugog dijela uđemo u pozitivni ritam i krenemo s dobrim rezultatima. U momčadi imamo problema s ozljedama, ali ne želim u tom tražiti alibi jer sigurno imamo dovoljno igrača koji mogu dati svoj obol u subotu na Gripama da uzmemo super važnu pobjedu.