TopTim liga 17-11-2019

U subotu 16.11. od 9:00-14:00 na Meterizama u sklopu Top Tim lige odigrava se Prvi Top Tim masters za kadete. 10 utakmica je na rasporedu.
Utakmice se igraju 20 minuta bez poluvremena, a svaka momčad ima pravo na jedan time - out na utakmici. Razmak između utakmica je 25 minuta. U grupi se nalazi pet momčadi i svaka od njih će odigrati četiri utakmice. Pobjednik Prvog Mastersa za kadete je momčad koja osvoji najviše bodova. U slučaju istog broja bodova prvo se gleda međusobni omjer, nakon toga gol razlika. U slučaju iste gol razlike bolja je momčad koja je postigla više pogodaka.
Ovo je prvi od četiri mastersa za ovu sezonu. Pobjednik svakog mastesa osvaja bodove, a na kraju četvrtog mastersa proglašava se ukupni pobjednik. Prvo mjesto nosi 8 bodova, drugo mjesto 7 bodova, treće mjesto 6 bodova, četvrto mjesto 5 bodova, peto mjesto 4 boda, šesto mjesto 3 boda, sedmo mjesto 2 boda, osmo mjesto 1 bod. 
Na Mastersima može sudjelovati od 4 - 8 momčadi ovisno o odluci organizatora. Na svakom od Mastersa se može igrati na ispadanje, u dvije grupe  ili sve ekipe mogu biti u jednoj grupi kao što je slučaj na prvom mastersu 16.11. i igra se po sustavu "svatko sa svakim". 
Na svakom od Matsersa najbolje momčadi i pojedinci biti će nagrađeni peharima i priznanjima. Na kraju zadnjeg mastersa najbolje momčadi biti će nagrađeni peharima ukupnog pobjednika, individualnim nagradama za najbolje pojedince na sva četiri mastersa, najboljom petorkom cijele sezone te medaljama za prvo, drugo i treće mjesto.U nedjelju 17.11. očekuje nas deset  utakmica u rasporedu TOP TIM futsal lige.

U nastavku pogledajte raspored...
MNK PRIMOŠTEN
FC SPLIT
SLAVLJE FC SPLIT
HMNK VRGORAC
MNK GAUNI BIOGRAD