TOP TIM LIGA - sezona 2021-22

U nedjelju 17.10.2021. u SD Meterize (Šibenik) kreće deveta sezona Top Tim futsal lige, najmasovnije organizirane dječje lige u Hrvatskoj. Liga se igra u organizaciji MNK Crnica, a ove sezone momčadi će se natjecati u dvije kategorije. Liga 2007. i mlađi brojat će 10 klubova, a igrati će se dvokružno, a liga 2010. i mlađi brojat će 9 klubova i također će se igrati dvokružno

U ligi 2007. i mlađi nastupiti će sljedećih 10 momčadi: MNK Primošten, MNK Crnica, AFC Universitas, Pauk Marina, MNK Pirovac, MNK Olmissum, MNK Jezera, MNK Murter, HMNK Vrgorac, Gauni Biograd.

U ligi 2010. i mlađi nastupiti će devet momčadi: MNK Primošten 1, MNK Bonito, MNK Crnica, Pauk Marina, MNK Dalmacija (Sutina-Općina Muć), MNK Jezera, MNK Murter, MNK Primošten 2, HMNK Vrgorac.

Po prvi put našoj ligi pridružio se klub iz Sutine - Općina Muć pod imenom MNK Dalmacija i nastupati će u kategoriji 2010. i mlađi. 

Želimo im dobrodošlicu!

VAŽNO: Do sljedeće nedjelje 24.10.2021. sve momčadi na zapisnički stol Milanu Zoričiću glavnom operativcu lige trebaju dostaviti kopiju osobne iskaznice ili kopiju nekog drugog dokumenta na kojem su vidljivi podaci o igraču. Ovo je dužnost svakog kluba jer u slučaju sumnje godište igrača, igrač neće moći nastupiti, a ako nastupi, a ne dokaže identitet njegova momčad gubi utakmicu 3:0. Ako u nekoj momčadi ima curica, one mogu biti jednu godinu starije od godišta u kojoj ligi nastupaju.