PREDIVNA PROSLAVA 24. ROÐENDANA KLUBA

25.5.2014. 1:10:42

Uz nastup popularnih Amigosa Malonogometni klub Crnica proslavio je sinoć svoj 24. rođendan. Ispred Caffe bara Delta u Crnici do dugo u noć zabavljali su se članovi i navijači kluba, te dragi prijatelji, a kupnjom lutrije svi su pomogli i poplavljenim područjima u Slavoniji.

Sjajna  prošla sezona u kojoj je Crnica osvojila titulu viceprvaka  bila i dovoljan motiv da se najistaknutijim pojedincima uruče i plakete. Prvo je kapetan momčadi Dino Belakušić primio pehar za osvojeno drugo mjesto u protekloj sezoni . A potom su plakete otišle najboljem strijelcu Druge lige jug (35 golova) Draganu Radmanu za iznimna sportska dostignuća, Draganu Mišiću Mišku za kontinuiran rad i odanost klubu, Draganu Vukoviću povodom 100 pogodaka u dresu Crnice. Plaketu je, za iznimna sportska postignuća, primio i Željko Silov, najuspješniji malonogometni trener u Šibeniku, a najprestižnija klupska plaketa 'Crničko srce' pripala je kapetanu Dinu Belakušiću. Dino ju je svojim odnosom i privrženosti klubu sigurno zaslužio. 
Medalje su kao perspektivni sportaši, primili Toni Crnogaća, Jure Budimir, Matej Vukičević i Tomislav Njanjara, a uručio im ih je Ante Kulušić, dopredsjednik HNS-a, ali i prvi predsjednik MNK Crnica.
Između dodjela plaketa i nagrada, odnosno bogate lutrije, čiji je prihod išao za pomoć poplavljenim područjima u Slavoniji, sve prisutne zabavljali su, kao i uvijek, odlični Amigosi. A među posjetiteljima rođendana Crnice bila su i brojna poznata imena: župan Goran Pauk, dožupan Zoran Smolić, dogradonačelnik Danijel Mileta, već spomenuti Ante Kulušić, predsjednik zajednice sportova županije Željko Šimunac, tajnik Ante Tanfara, direktor i trener HNK Šibenika Novica Ljubičić i Mile Petković, ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Andrija Španja, ravnatelj Sportske zajednice Grada Joško Jurić, kao i kad je sport u pitanju nezaobilazni Tomislav Jukić i Tomislav Ninić. Bio je tu i direktor Gradskog parkinga Goran Bulat, a kao i prošle godine, na rođendan je navratila i Ava Karabatić. 

24. rođendan kluba zaista je bio lijepo obilježen, a sljedeći 25. trebao bi biti spektakularan !