POLUFINALE KUPA - GOSTOVANJE KOD JEZERA

4.12.2018. 8:56:59

U polufinalu Hrvatskog malonogometnog kupa - regija jug ili kako ga ljubitelji sporta na ovim prostorima zovu "Kupa Dalmacije" u Tisnom se večeras od 20:00 sati sastaju drugoligaš MNK Jezera i MNK Crnica. Dvoboj je to starih znanaca čija povijest utakmica seže još u ponosne devedesete kada su ova dva takmaca započela predivnu futsal priču. U večerašnjem dvoboju, prvom službenom otkad je Crnica prvoligaš i jedna i druga momčad traže ulazak u finale kupa. Kup je opasan i nepredvidiv te su mnoge momčadi sklone podcijeniti protivnika što nikako ne ide u prilog favoritima. Ne rijetko su moguća iznenađenja, ali Crnica večeras mora biti prava i na svojoj gostujućoj razini da se nešto slično ne dogodi. Nakon velike pobjede u Osijeku prije nekoliko dana pobjeda nad Jezerima i ulazak u finale kupa bio bi prava najava sljedećeg prvenstvenog kola kada u petak u 20:00 sati na Baldekinu gostuje MNK Brod 035. 
Trener Mladen Perica Štrla večeras može računati na svoj standardni kadar, a upitan je samo nastup Josipa Vukičevića. Na parketu sportske dvorane u Tisnom istrčati će sljedeći igrači: Radaj, Mišković, Marčić, (Vukičević), N.Škugor, I. Škugor, Subotić, Protega, Šamija, Vuković (kap.), Ljubić, Jelovčić, Perić, Radić.
Suci utakmice u Tisnom su: Andrej Topić (Split), Rino Pavlov (Split) i Marko Munjiza (Split). Delegat susreta je Tomislav Ćurković (Zadar).

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr