NACIONAL NA PROLJETNOJ PREMIJERI

14.2.2018. 21:34:50

U petak navečer u 19:00 sati na Baldekinu Crnica dočekuje zagrebački Nacional, aktualne prvake Hrvatske. Nakon kvalitetno odrađenih priprema zaista svi u šibenskom prvoligašu željno iščekuju nastavak sezone. Burno je bio u redovima Crnice ove zime, ali ništa neočekivano. Nakon odlaska Šamije, dogodio se dolazak Osječanina Nospaka, prekid suradnje sa trenerom Jelovčićem, dolazak na klupu Mladena Perice Štrle i razlaz sa Žumbercem. Sve je to prošlo bez većih turbulencija i Crnica u proljetnu priču ulazi spremna, motivirana i s novim idejama. 
Ako je u Crnici bilo burno, ali na kraju sve fino posloženo kako onda nazvati sve ono što se izdogađalo s velikim Nacionalom zadnjih mjeseci. Nakon sto su na početku sezone vrlo spretno sastavili solidnu momčad od dobrih stranaca kao što su Puertas, Andre Gomes, Chico, Postružin i ostali jesen su obilježili sjajnim nastupom u Europi. U prvenstvu su zauzeli peto mjesto s bodom ispred Crnice što je moglo biti i zadovoljavajuće s obzirom na sve. Stanka u prvenstvu za "novinare" bila je zaista za zaborav jer ostali su bez većine momčadi, a problemi koji su ih pritisnuli nisu im dozvolili pravi angažman u dovođenju novih akvizicija. Tako bi prema najavama Nacional na Baldekinu trebao nastupiti sa domaćom momčadi i s bitno izmjenjenim igračkim kadrom u odnosu na jesen te bez trenera Grdovića na klupi.
Crnica kao što smo najavili u utakmicu ulazi samo s jednim ciljem, a to je uzeti tri boda i dohvatiti peto mjesto koje sad pripada Nacionalu. Trener Mladen Perica sigurno neće moći računati na hitrog Dragana Vukovića koji se ozljedio na jednom od treninga i tek sljedećeg tjedna se vraća u pogon. Sastav Crnice trebao bi izgledati ovako: Mišković,Radaj,Vukičević,Niko Škugor, Ivan Škugor, Nospak, Pavić, Mijat(kap), Perišić, Perić, Radić i Ljubić.
Pozivamo sve simpatizere kluba i prijatelje futsala da posjete Baldekin, da nastavimo jesensku priču i zajedno uživamo u klupskim prezentacijama!

Tekst: H.Miočević
Foto: mnk-crnica.hr