KUP GRADA ŠIBENIKA ZA KADETE

29.3.2016. 1:35:16

        

 


KUP GRADA ŠIBENIKA - KADETI


Povodom 950 godina Grada Šibenika MNK Crnica organizira pozivni futsal turnir za kadete na kojem će sudjelovati 8 momčadi iz cijele Hrvatske. Svi zaljubljenici u futsal u nedjelju 3.4. u Sportskoj dvorani na Meterizama imati će priliku na djelu vidjeli pravi festival futsal talenta u Hrvatskoj. Imena velikana poput trofejnih klubova  Nacionala iz Zagreba, Split Tommya i Squarea iz Dubrovnika te Kijevo Knina, Aurelie Vinkovci, Vrgorca, Jezera i domaćina Crnice zaista su najbolja pozivnica svim ljubiteljima ovog sporta da dođu na tribine i podržu klubove u ostvarenju svog cilja, a on je zasigurno trofej pobjednika Kupa Grada Šibenika.


SUDIONICI TURNIRA:


RASPORED TURNIRA:PROPOZICIJE TURNIRA:Članak 1

Turnir je pozivnog karaktera, na njemu se natječe 8 momčadi iz cijele Hrvatske i to redom: MNK Crnica Šibenik, MNK Square Dubrovnik, FC Nacional Zagreb, MNK Aurelia Futsal Vinkovci, FC Split Tommy, HMNK Vrgorac, MNK Kijevo Knin i MNK Jezera.


Članak 2

Pravo nastupa imaju igrači rođeni 1999. i 2000. godište (kadeti) te mlađi igrači od navedenog godišta. Svaki klub mora dostaviti sportsku iskaznicu HNS-a ili kopiju identifikacijskog dokumenta iz kojeg se jasno može identificirati igrač.

U zapisniku o utakmici svaka momčad može prijaviti najviše 14 igrača. Momčadi moraju imati jednoobrazne dresove s brojevima na poleđini.


Članak 3


Turnir se igra po futsal pravilima, a sude ga ispitani suci HNS-a, područnog Nogometnog saveza Šibensko-kninske županije.


Članak 4

Utakmice u grupnoj fazi igraju se 2 x 12 minuta bez zaustavljanja vremena na semaforu. Momčadi u grupnoj fazi nemaju pravo na time – out. U grupnoj fazi momčadi imaju pravo samo na dvije minute odmora  na poluvremenu, a zagrijavanje na terenu za igru traje jako kratko s obzirom da je razmak između utakmica  30 minuta. Za zagrijavanje momčadi predviđeno je vanjsko igralište ispred dvorane s obzirom da je najavljeno lijepo vrijeme toga dana.

U polufinalnim utakmicama, utakmici za treće mjesto i finalu utakmice se igraju 2 x 15 minuta bez zaustavljanja vremena, a momčadi imaju pravo na jedan time – out u  svakom poluvremenu. Na cijelom turniru od grupne faze pa sve do finala na semaforu se zaustavlja zadnja minuta utakmice, ali samo u slučaju ako je trenutni rezultat neodlučen ili ako jedna od momčadi vodi s jednim pogotkom razlike.


Članak 5


Ako igrač dobije drugu javnu opomenu (crveni karton) mora pauzirati jednu utakmicu. Ako igrač zaradi isključenje (direktni crveni karton) također mora pauzirati jednu utakmicu, osim ako organizator  odluči da kazna mora biti drastičnija.

Članak 6


U grupnoj fazi poredak se odlučuje brojem osvojenih bodova, boljim međusobnim omjerom i gol razlikom. Ako polufinalni dvoboji, dvoboj za treće mjesto i finale završe neodlučeno pobjednik će se dobiti izvođenjem šesteraca.