Grbeša uzeo Crnici pobjedu 37 sekundi do kraja

21.2.2020. 12:50:05

Pred sjajnim auditorijem Crnica i Futsal Dinamo odigrali su borbenu utakmicu u kojoj su podijelili bodove. Crnica je nastupila bez kažnjenog trenera Perice, ozljeđenog kapetana Vukovića, a u četvrtoj minuti ozljedio se i Šamija. Ništa specijalno nije se događalo do 11.minute, a onda praktički stopostotna kombinacija Perića i Stojkoća ne rezultira pogotkom, a odmah u sljedećem napadu "naš" Jakov Mudronja posprema u gol jednu loptu koja je izmigoljila iz ruku Savolainena. U 15. minuti Saša Subotić diže dvoranu na noge spektakularnim pogotkom glavom za 1:1. Unatoč brojnimq uzbuđenjima do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao.
U drugom dijelu prvo uzbuđenje vidjeli smo u 27. minuti i to kakvo. Tri "zicera" Crnica je promašila u 30.sekundi, a onda u sljedećem napadu Perić zabija za 2:1 i ludilo u dvorani. U sljedećih 12 minuta Dinamo je napadao, a Crnica se orjentirala na kontre i ozbiljno prijetila, ali nikako nije bili sreće da se ode na dva razlike. Ipak, kad su svi očekivali da će Crnica prvi put u povijedti pobijediti Dinamo ukazao se Grbeša 37 sekundi do kraja i zabio za konačnih 2:2.
Čestitke igračima na junačkoj borbi i stručnom stožeru na odlično vođenoj utakmici. Hvala gledateljima na čudesnoj podršci! 


Vrsta utakmice: 1.HMNL
Kolo: 13.kolo
Datum: 21.2.2020.

Vrijeme: 20:00
Dvorana: SD Baldekin, Šibenik

Gledatelja: 600

MNK CRNICA – MNK FUTSAL DINAMO - 2:2 (1:1)

Prvi sudac: V. Babić (Split)
Drugi sudac: I. Mujan (Split)
Treći sudac: M. Munjiza (Kaštel Novi) 

Mjeritelj vremena: M. Šimunov (Zadar)

Delegat: Branko Kurtaj - Šibenik

CRNICA: Juha-Matti Savolainen,  Niko Škugor (c), Saša Subotić, Alen Protega, Miloš Stojković,  Marinko Šamija, Archil Sebiskveradze, Antonio Perić, Josip Radić, Filip Radaj; trener: Hrvoje Slavica

MNK FUTSAL DINAMO: Mario Herceg, Matija Đulvat, Ivan Šulentić, Robert Grbić, Davor Kanjuh, Mateo Mužar, Vito Gagulić, Kristian Čekol, Kristijan Grbeša, Mihovil Prgomet, Jakov Mudronja, Pave Mudronja, Karlo Maloševac, trener: Alen Jukić

STRIJELCI: 0:1 J.Mudronja 12', 1:1 Subotić 15', 2:1 Perić 28', 2:2 Grbeša 40'