Brazilci na Baldekinu | Domar i Rafinha novi igrači Crnice

5.1.2022. 19:43:42

Pred početak proljetnog dijela prvenstva Crnica se u svoje redove angažirala dvojicu Brazilaca koji su danas sletjeli u Zagreb, a večeras u 18:30 sati već su bili na treningu Crnice i na predstavljanju. Radi se o igračima koji su s uspjehom igrali u Brazilu i to u istom klubu "Ceara Futsal", a prije dva tjedna završila je njihova  trofejna avantura u tom brazilskom klubu te su postali nova pojačanja Crnice. Crnica je dugo pratila navedene igrače te je već početkom listopada prošle godine definirala njihov dolazak tako da se samo čekao završetak njihovih obaveza u Brazilu. Brazilci koji su stigli u Šibenik birani su ciljano se se nadamo da će s velikim uspjehom pomoći Crnici u ostvarenju najviših ciljeva.
Prvi od dvojice Brazilaca je 21- godišnji Rafael Ferreira Lima igračkog imena Rafinha, ofenzivni bek iskoristiv i u napadačkoj liniji. Radi se o igraču za kojeg tvrde da ima sjajnu perspektivu te smo uvjereni da će Crnica biti pravi izbor u njegovoj karijeri.
Drugi Brazilac je iskusni 37-godišnji Antonio Lindomar da Silva, u Brazilu popularniji kao "Domar" . Radi se o iskusnom igraču koji može igrati zadnjeg igrača i beka, a svoju karijeru uspješno je gradio u Brazilu, u dobrim klubovima i to s velikim uspjesima. Domar je angažiran da unese dodatnu mirnoću u obranu Crnice, a s obzirom na njegove kvalitetne ofenzivne sklonosti da pomogne i u tom dijelu.

Raffinhi i Domaru želimo dobrodošlicu u redove Crnice !