Top tim futsal liga 2017-2018

"Top Tim futsal liga" započima u nedjelju 15.10.2017. za obje kategorije. Inače, raspored utakmica i Glasnik proteklog kola  uvijek će javno biti dosupan klubovima na e-mail, web i facebook stranici do srijede u 12:00 sati. Liga će se kao i inače odigravati nedjeljom u SD "Meterize" u Šibeniku od 9:00 - 16:00 sati.

Liga "Tići" u kojoj nastupaju igrači rođeni 2006. i mlađi broji osam (8) klubova i igra se trokružnim sustavom natjecanja. Dakle, svaka momčad će odigrati 21 ligašku utakmicu i kup natjecanje koje je planirano za 20.5. ili 27.5.2017. U natjecanju "tića" nastupaju: Mnk Crnica, Mnk Kijevo Knin, Hmnk Vrgorac, Mnk Bonito, Mnk Primošten 1, MNK Primošten 2, Mnk Olmissum, Mnk Jezera.

Liga "Pioniri" u kojoj nastupaju igrači rođeni 2003. i mlađi broji devet (9) klubova i igra se trokružnim sustavom natjecanja. Dakle, svaka momčad će odigrati 24 ligaške utakmice i kup natjecanje koje je planirano za 20.5. ili 27.5.2017. U natjecanju "pionira" nastupaju: Mnk Crnica, Mnk Kijevo, Hmnk Vrgorac, Mnk Bonito, Mnk Primošten, Mnk Heroji 2007, MNK Split Tommy, Mnk Olmissum, Mnk Gauni Biograd. 

Iz prethodnog teksta vidljivo je da su u ligu "tića" došle neke nove momčadi, kao i u ligu "pioniri", dok neke momčadi više nisu članovi naše lige. Mnk Pauk Marina nije više član lige s obzirom da su se u općini Marina odlučili da izgradnjom igrališta za veliki nogomet klub mora krenuti tim putem, da zatvaraju futsal poglavlje i ovim putem im se zahvaljujemo. U prošloj sezoni u natjecanju "pioniri" imali smo dvije momčadi Vrgorca i Heroji 2007, a od ove sezone navedene momčadi nastupaju samo s jednom momčadi s obzirom da su im djeca prešla u kategoriju kadeta. Od ove sezone Jezera se ne natječu u pionirima nego će igrati samu u kategoriji tića iz istog razloga, dok Heroji 2007 neće nastupati u natjecanju najmlađih s obzirom na manji broj djece u toj kategoriji. Nakon nekoliko godina igranja i sjajnih uspjeha MNK Gospa Van Grada više ne igra Top Tim ligu. Naime, u drugoj polovici 2016. fra Perica Maslać koji je držao sve konce Gospe Van grada u futsalu otišao je za župnika u Gospu Sinjsku, a župnik koji je nakon njega došao u Gospu Van Grada nema interesa baviti se futsalom i to ga ne zanima tako da će na kraju najlošije proći djeca koja su bila stvarno fantastična, a posebno generacija 2006./07. U ligu pionira  nam ulaze MNK Gauni Biograd i želimo im iskrenu dobrodošlicu u našu futsal obitelj. 

Već prije spomenuti Top Tim futsal masters U-10 za djecu 2008. i mlađi održat će se krajem listopada ili početkom studenog (28.10. ili 4.11.). O njemu će biti obavješteni svi sudionici. 

U nastavku vam donosimo kompletan raspored za sezonu u obje kategorije: